• Le Creuset żeliwna Patelnia Saute Signature 28cm

Symbol: 88647 Wojczar: 926
Stan Po zwrocie
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
Odbiór osobisty 0
Kurier DPD (Przedpłata) 0
Odbiór osobisty (przedpłata) 0
Kurier DPD (Pobranie) 3.99
Paczkomaty InPost 8.99
Dostępność 0 szt.
Waga 3.659 kg
Zostaw telefon

Produkt pochodzi ze zwrotu konsumenckiego.

Nosi ślady użytkowania w postaci przybrudzeń i przypaleń.

Powłoka posiada odprysk oraz zarysowania.

Stan rzeczywisty widoczny na ostatnich zdjęciach.

Cena katalogowa: 850 zł


Le Creuset Signature Saute żeliwna patelnia 28 cm

  Średnica: 28 cm, płytka Nadaje się do wszystkich rodzajów kuchenek, w tym indukcyjnych Można myć w zmywarce Trwałe żeliwo Wnętrze i zewnętrzna strona są emaliowane na czarno, co zapewnia szybkie i chrupiące smażenie Tradycyjna patelnia żeliwna z płytkim brzegiem, dużą powierzchnią do smażenia, długą drewnianą rączką i uchwytem po przeciwnej stronie, dzięki czemu jest łatwa w użyciu.   Żeliwna patelnia z drewnianą rączką
Długotrwałe utrzymywanie ciepła i ekskluzywna powłoka emaliowana wewnątrz
Dzięki równomiernemu rozprowadzaniu ciepła okrągła patelnia żeliwna jest idealna do smażenia mięsa, takiego jak stek lub filet, a także do pieczenia ziemniaków. Ponadto, niska lub średnia temperatura jest wystarczająca do uzyskania dobrych rezultatów gotowania. Łatwa w czyszczeniu, całkowicie higieniczna powierzchnia nie pochłania zapachów ani aromatów.

Drewniany uchwyt
Uchwyt wykonany z wysokiej jakości drewna jest wyjątkowo długi i zapewnia większy komfort dzięki swojemu kształtowi.

Zalety w skrócie: Średnica: 28 cm Energooszczędne żeliwo Czarna emalia Nadaje się do wszystkich rodzajów kuchenek (w tym indukcyjnych). Chłodna drewniana rączka i uchwyt boczny zapewniają wygodny chwyt Równomierne rozprowadzanie i utrzymywanie ciepła zapewnia doskonałe rezultaty gotowania Odporna na pęknięcia i stłuczenia, kolorowa powłoka zewnętrzna   Czarna emalia Czarna emalia jest stosowana głównie w patelniach żeliwnych. Jest nieco bardziej szorstka niż jasna emalia. Dzięki ciągłemu użytkowaniu, patyna (warstwa ochronna) jest tworzona przez prażenie olejów i tłuszczów, które nie tworzą się z detergentem. należy usunąć. Patyna poprawia właściwości pieczenia i zapewnia lepsze uwalnianie pieczeni.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.


darmowa-dostawa(2).jpg